Nyheder

Dagsorden generalforsamling 2019
Hermed dagsorden til generalforsamling 2019
  18.02.2019
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Check kontaktdetaljer

HFK-medlemmerne bedes checke at alle deres kontaktdetaljer er korrekte

Bestyrelsen vil meget gerne bede om at alle medlemmer (også de passive) lige logger på deres HFK-medlemsprofil i klubbens administrationssystem KlubModul og checker, at folkeregisteradresse, email og telefonnummer er korrekt opdateret.

Gå til HFKs hjemmeside: https://www.hellerupfaegteklub.dk . I højre side er der et blåt felt, hvor der er plads til at indtaste BRUGERNAVN og PASSWORD (hvis du har glemt dit passwork, så klik på ”GLEMT PASSWORD”).

Når du har logget ind, så vælg det røde felt ”RET PROFIL” og check venligst at alle oplysninger er korrekte. Husk at gemme oplysningerne ved at vælge det grønne felt nederst ”Opdater profil”.

På forhånd tak.

Venlig hilsen Bestyrelsen

  16.01.2019
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Danske mestre

Danske mestre i HFK 2018 – og Danmarksmesteskaber i 2019

I denne uge sendes opgørelse over alle HFKs danske mestre til Gentofte Kommune, og så vil disse fægtere modtage en invitation til Mesterskabsaften på Gentofte Rådhus tirsdag den 19. marts 2019 sammen med alle de andre mestre fra de andre sportsklubber i Gentofte Kommune.

På HFK-salen hænger fra onsdag 9. januar opslag med alle titler og navne. 24 fægtere har hentet 20 danske mesterskaber til klubben.

I 2019 går det løs igen. Først med Kadet(U17) og Junior(U20) DM i Kalundborg i weekenden 12.-13. januar, efterfulgt af B&U DM i marts og Senior DM i april, hvorefter Veteran DM kommer senere på året. Husk at holde øje med opslag på salen, så du også griber muligheden for at stille op til et DM og kæmpe om medaljer.

  16.01.2019
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Tak til alle de frivillige

Stort TAK til alle de frivillige!

I stedet for at fejre 1. advent, var der fuld gang på pistene i Gentofte Sportspark den 1.-2. december, hvor HFK for 7. gang afholdt COPENHAGEN CADET CIRCUIT for U17-fægtere. Om lørdagen kæmpede 169 drenge og 127 piger i de individuelle konkurrencer og om søndagen var det tid til 36 drengehold og 22 pigehold.

Det var en travl weekend for alle frivillige, og der skal lyde et meget stort TAK! til alle, der hjalp med i løbet af weekenden og i tiden op til stævnet. HFK fik masser af ros for med hjælp fra Jon Willis fra England at styre stævnet, så kampene blev afviklet til tiden og uden forsinkelser.

Læs mere ved at trykke læs mere nedenfor....

  02.01.2019
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Fredagstræning aflyst 30/11
Kære alle,
På grund af World Cup i Luxemborg, Cadet Circuit forberedelse og at seniorerne skal slappe lidt af, er Fredagstræningen i dag aflyst.
Rigtig god weekend til alle :) 
  30.11.2018
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Husk tilmelding til Copenhagen Cadet Circuit (CCC) stævne 1.-2. december 2018

Sidste frist for tilmelding i den grønne tilmeldingsmappe på HFK-salen for HFK-fægtere er onsdag den 31. oktober 2018.

Årets største kårde kadet (U17) begivenhed er når HFK afholder CCC i Gentoftehallen den 1.-2. december for U17 kadet for begge køn og både individuelt og hold. Læs mere i invitationen.

Alle tilmeldinger til cadet circuits skal ske via det nationale forbund, også når det er hjemmebane i Danmark. Derfor er der lidt strammere deadlines for fægterne end der er for forbundene.

HFK-fægtere skal skrive på tilmeldingslisten i den grønne tilmeldingsmappe på HFK-salen senest onsdag den 31. oktober 2018. Husk at tale med trænerne, så I også kan koordinere at stille hold!

Fægtere, der er medlemmer af andre danske klubber, skal henvende sig til egen klub for at blive tilmeldt.

Det er en super chance for at møde dygtige udenlandske fægtere på dansk grund, så man sparer både fly og hotel.

HFK glæder sig til at tage imod en masse fægtere!

  29.10.2018
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Opdateret information vedr. træningsplan for sæson 2018-19

I bestræbelsen på at give alle fægtere mulighed for individuel udvikling, er der ændret i opsætningen for træningen. Fægterne er i højere grad end tidligere delt ind i grupper – dels efter alder – dels efter niveau: 

  • Børn 5-8 år
  • Børn 9-12 år
  • Unge 12-16 år
  • Voksen- og veteranfægtere
  • Elitefægtere
De enkelte træningspas vil fremadrettet være tilrettelagt efter den enkelte gruppes behov og niveau. Således gives der som udgangspunkt kun lektioner til den pågældende gruppe i disse træningspas.
Dette betyder ikke, at man ikke kan komme til fx bredde- og voksengruppens træningspas, selvom man er 15 år. Det betyder bare, at træningens tilrettelæggelse har udgangspunkt i bredde- og voksengruppens behov, og at man ikke kan forvente at kunne få lektion.

Men det er vigtigt, at man først og fremmest kommer til de træningspas, der passer til ens alder og niveau. Hvis man gerne vil træne mere, så tal med Sportschefen.

Der vil således være mulighed for individuel træning og lektioner frem til kl. 20.30 i aftentræningspassene. Når den skemalagte træning er færdig, er der adgang til fri fægtning frem til kl. 22.00 ugens første 4 dage mandag til torsdag. Fra og med oktober 2018 vil træningen den sidste fredag i måneden være åben for alle fægtere fra årgang 2005 og ældre med min. 2-3 års fægteerfaring.
Venlig hilsen Trænerteamet og Bestyrelsen i HFK 22. oktober 2018
  29.10.2018
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Halloween fest 2018
  23.10.2018
  Patrick Jørgensen
  Læs mere
Efterårsferien
I uge 42, efterårsferien, vil der være træning for Voksne/Veteran/Elite.
Træningen for Børn og Unge  (5 - 16 år) vil starte igen i Uge 43.
  16.10.2018
  Patrick Jørgensen
  Læs mere