Markedsplads

Klik her for at oprette en profilFormand Hans von der Osten og næstformand Peter Linnemann efter samtale med cheftræner Ferenc Tóth har formuleret et velkomstbrev til medlemmerne.
Welcome-letter from the direction / coach. English resume available here Welcome-letter to all HFK-members. (Translation: Jacqueline Giugno. Thank you very much!)
 
 

Kære HFK medlemmer

Vi håber I har haft en god sommer? Det er dejligt at se jer på salen igen.

Som I helt sikkert har opdaget, har sommerens helt store historie været Patricks fantastiske bronzemedalje ved senior VM. Vi vil meget gerne endnu engang ønske et stort tillykke til Patrick. Også et stort tillykke til Laurence for hans 6. plads for individuel- og 5. plads for holdpræstation. Vi vil markere disse flotte resultater med en reception i klubben i september.

Ferenc er tilbage fra velfortjent ferie i denne uge og vi havde vores første bestyrelsesmøde onsdag.

Vi brugte nogle timer fredag morgen, hvor vi baseret på emner diskuteret på bestyrelsesmødet gennemgik tal og analyser af 1. halvår af 2015 med henblik på at planlægge aktiviteter og vurdere holdstruktur for 2. halvår 2015.

Vi arbejder i øjeblikket med den udfordring, at vi skal matche indtægterne fra kontingenter med de udgifter vi har på salen. Samtidig skal vi sikre den bedste kvalitet i det vi foretager os. Økonomien vil naturligt sætte nogle begrænsninger på hvad vi kan tillade os. Derfor må vi forvente at der sker ændringer, når tingene er gennemarbejdet.

HFK har altid været en klub med en fantastisk god atmosfære, højt til loftet og plads til alle. Det skal vi blive ved med at være.

Vi er blevet opmærksom på, at der verserer historier i klubben, nogle med måske knap så meget hold i virkeligheden. Vi vil gøre vores bedste for at informere så meget som muligt så hurtigt som muligt omkring forandringer, og ændringer! For at undgå rygtedannelse og lignende vil vi opfordre alle til, at tage kontakt til Ferenc, Hans eller Peter, skulle der være emner I ikke forstår eller rygter vi kan be-/afkræfte.

Vi ser frem til aktivt 2. halvår med masser af medaljer!

Bedste hilsner

Ferenc, Hans og Peter
 
English resume:
Welcome to the new fencing-season. (Under construction) ... 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk