Markedsplads

Klik her for at oprette en profilHFK tog flest medaljer ved Høststævne 2015
 
 
Det blev til 3 guld, én sølv og 4 bronze medaljer ved årets Høststævne for HFK: i alle kategorier, hvor vores klub har stillet op, vandt vi guld. I kategorien herre kårde stod der udelukkende HFK-fægtere på podiet. Høststævne er en dansk senior rangliste-stævne.
Mikkel Rahbek vandt i herre fleuret ved at besejre Emil-Ulrik Andersen i finalen, og den unge Maxim Valeur fik bronze i samme kategori. I dame kårde vandt Anna Kiel Steensen ved at besejre den unge talent Line Grubak fra Slagelse i finalen. Katja Alijeva fik bronze.
De mest spændende kampe udviklede sig i kategorien herre kårde, hvor der var 19 startere. I top 8 var der på nær én kun HFK fægtere, og finalen bød også på megen spænding, hvor Patrick Jørgensen mødte Frederik von der Osten. Det startede som en meget tæt kamp, men fra den 2. periode overtog Patrick føringen, og før den sidste pause stod der 10-7. I denne 3. omgang lykkedes det for Frederik at indhente noget, men Patrick beholdte sin føring til sidst og ca. et halvt minut før tiden ville have udløbet, satte han den afgørende touche. 15:12 Flot og spændende finale! De to bronze gik til Troels Robl og Esteban Garcia. Stor tillykke til alle og tillykke til HFK med resultatet. Se alle resultaterne her.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk