Markedsplads

Klik her for at oprette en profilDet siger noget om voksenfægternes niveau i Hellerup Fægte-Klub, at klubben har vundet alle guldmedaljerne ved årets Hold DM i Viborg. Det var kun i damesabel, hvor konkurrencen udeblev, idet ingen danske klubber har stillet med hold.

Om lørdagen vandt fleuret-damerne over Mahauts hold i finalen med Martine Spanger-Riis, Augusta Spanger-Riis, Marlene Spanger og Nathalie Ahl på holdet. De mandlige kårdefægtere var også i kamp samme dag, og det er meget sigende, at ud fra de 7 konkurrerende hold var der 3 stillet af HFK! HFKs førstehold vandt mesterskabet med Patrick Jørgensen, Frederik von der Osten, Troels Robl og Christian Linnemann. HFK 2 fik sølv (Mads Berg, William Pritchard, Hans von der Osten) og HFK 3 kom på en fjerdeplads (Viktor Gaardsted, Andreas Busk Bonde og Johannes Olsen)...

Om søndagen var kårde-damernes tur og de nøjedes heller ikke med andet end guldmedaljen (Alba Rofelt Grassov, Augusta Spanger-Riis, Nathalie Ahl og Marlene Spanger). Den mest dramatiske finale udviklede sig mellem Trekantens og HFKs herrefleuret-hold. Philippe Jørgensen, Roland Schlosser, Mikkel Rahbek og Frederik von der Osten fulgte en fælles strategi, og vandt titlen med 20 points forspring 45-25 mod Alexander Tsoronis, Thomas Berg og Conrad Kongstad. Der blev også afholdt en herresabelturnering mellem Viborg Trekanten og HFK. Det vandt vi også, og holdet bestod af Frederik von der Osten, Philippe Jørgensen, Hans von der Osten og Johannes Olsen. TILLYKKE TIL ALLE!
 
Hermed resultaterne fra weekendens Senior Hold DM i Viborg.
Herre Kårde
1. Hellerup Fægteklub 1
2. Hellerup Fægteklub 2
3. Kalundborg Fægteklub
4. Hellerup Fægteklub 3
5. Jysk Akademisk Fægteklub
6. Fægteklubben Trekanten København
7. Fægteklubben Trekanten Viborg
Dame Fleuret
1. Hellerup Fægteklub
2. Mahaut
3. Aalborg Fægteklub
Herre Fleuret
1. Hellerup Fægteklub
2. Fægteklubben Trekanten København
3. Jysk Akademisk Fægteklub
4. Fægteklubben Trekanten Viborg
Dame Kårde
1. Hellerup Fægteklub
2. Kalundborg Fægteklub
3. Jysk Akademisk Fægteklub
Herre Sabel
1. Hellerup Fægteklub
2. Fægteklubben Trekanten Viborg
Denne side er drevet af Klubmodul.dk