Markedsplads

Klik her for at oprette en profil27 fægtere kæmpede om en enkel OL billet i herre kårde kategorien. Patrick var top seedet og ikke med i den indeledende pulje.  Patrick var heller ikke med i 16-del finale og direkte kvalificeret til 8-del finale. Hans modstander blev den 35 årig Radoslaw Zawrotniak fra Polen (nuværende #40 i verden, som vandt sølv i hold konkurrence ved OL i Beijing). Patrick tabte denne kamp 15-9. 
 
Martine Spanger-Ries var blandt 21 fleuret fægtere der dystede for 4 plads til Rio. Alle fægtere var delt i 3 puljer. Kun de 15 bedste kunne være med til udslagskampene. Martine vandt 4 kampe i sin pulje. Særlig bemærkelsesværdig var hendes 5-2 sejr over Irem Karamate fra Turkiet (seedet  #3 - den eneste nederlag for hende i turnering) og hendes 5-1 sejr over Kontochrisopoulou fra Grækenland. Martine blev nr 4 i hendes pulje og seedet nr 9 i udslagskampene. Hendes modstander i 8-del finale var den meget rutineret Delila Hatuel fra Israel (som var med til OL allerede i 2008). De var i samme pulje og det var blevet til en sejr til 5-1 for Delila. 8-del finale kampen fik samme resultat. En sejr 15-4 til den 36-årig israeli.
 
Alle resultater er tilgængelig her. I kan gense kampene på youtube (Martines pulje, https://www.youtube.com/watch?v=7PdbG0jrX1I [fra 2:53:40]). Det ser ikke ud som om herre kårde kampe blev lagt ud på youtube.
 
Mads Hejrskov var med som dommer i både kårde og fleuret. 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk