Markedsplads

Klik her for at oprette en profilTre fægtere fra Hellerup Fægteklub var i Rio til den store OL forberedelse den 22-24 April 2016. Viktor Gaarsted, Patrick Jørgensen og Troels Robl fra epee senior landsholdet var blandt 128 deltager i turneringen. Denne Grand Prix turnering fandt sted i den Olympiske halle. Niveauet var tårnhøj, med de 40 bedste fægtere i verden.

Viktor faldt i den indeledende pulje. Patrick (nr 32 på verdens rangliste) tabte et meget tæt opgør mod Ayman Fayez fra Ægypten (nr 22) med et slag 14-15 i første udslagsrunde. Troels vandt mod den brasilianer Alexandre Camargo og var derfor med i turnerings anden dag. I runde af 64 skulle han op i mod franskmanden Gauthier Grumier, nr 1 på verdens rangliste. Det blev en spændende kamp, som Grumier vandt 15-11.

Patrick og Troels tabte mod to af de 35 fægtere som er kvalificeret til OL i Rio. Deres mål er nu at kvalificere sig med resten af den danske landshold som en team til OL i Tokyo i 2020. De er med til senior Dansk Mesterskab fra 30 April til 1 Maj, på Trekanten Østerbro, sammen med en stærk delegation fra klubben.

 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk