Markedsplads

Klik her for at oprette en profil



Der var tre deltagere fra HFK i damefleuret konkurrencen. De tog de første tre pladser. Laeticia Jørgensen, som var allerede Danmarksmester 2016 i U17, er nu også danmarksmester i senior kategorien. I finalen mødte hun Sol Grum-Schwensen, der havde vundet sin semifinale mod Martine Spanger-Ries. Finalen mellem Laeticia og Sol var en gentagelse af sidste års finale mellem de to U17 fægtere. Endnu engang er det Laeticia der vandt opgøret. Der er udsigt til at Laeticia, Sol og Martine vil blive ved med at dominere danske damefleuret i de kommende år.
 
 
Læticia Jørgensen og Sol Grum-Schwensen i finalen. Podiet med Sol og Læticia til højre og Martine til venstre. 
 
 
I herrekårde var der 10 deltagere fra Hellerup Fægteklub. De to yngste deltagere, August Lindstrøm og Benedict Hudson-Laursen, begge 15 år gamle, tabte deres første udslagskamp i runde af 32. I runde af 16, vandt  Christian Jauernik over Mads Berg. Turnerningen blev også slut for Kim Jakobsen og Johannes Olsen i denne runde. I kvartfinalen, vandt Stig Christiansen over Christian Jauernik; David Bonde vandt over Viktor Gaarsted (en tæt kamp der endte 15-14). Den første semi finale var et opgør mellem to HFK Hall of Famers: Patrick Jørgensen og David Bonde. Det er Patrick der vandt. Han mødte Stig Christiansen i finalen. Stig gav Patrick kamp til stregen, men det er Patrick Jørgensen der vandt kampen.
Patrick Jørgensen var stor favorit til at vinde titlen for tredje år i træk, da de tre bedste U23 fægter (Frederik Von der Osten, Troels Robl og Christian Linneman -- alle fra HFK) var taget til EM i Bulgarien. 
 
   
  Stig og Patrick i finalen. Podiet med Stig og Patrick til højre og David til venstre.
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk