Markedsplads

Klik her for at oprette en profilTrekanten International er den største fleuret stævne i norden. Der er konkurrencer i alle kategorier, både senior, U20, U17 og B&U. Senior stævnet er en satellit world cup turnering der giver point til FIE ranglisten. Tre fægtere fra HFK var med til herre konkurrencen. Philippe Jørgensen og Laurence Halsted fra HFK vandt turnering i 2014 og 2015. Begge to var med i år sammen med Julius Sørensen. Laurence, som forbereder OL i Rio, var seedet nummer 1. Det blev til placeringer som nummer 5 for Laurence, nummer 11 for Philippe og nummer 32 for Julius. HFK Fall of Famer Roland Schlosser tog sølv.
 
Læticia Jørgensen var seeded nummer 33 og fjerde dansker i senior konkurrencen. Efter en flot indsats i puljen blev Læticia kvalificeret til udslagskamper, som eneste dansker. Hun vandt i runde af 32 mod englænderen Ruth Clarke klart med 15-6. I runde af 16 blev Olivia Wohlgemut fra Østrig for stor en mundfuld. Læticia fik en flot placering som nummer 16 og tog pokalen der bliver tildelt til den bedste dansker.
 
I U20 var Læticia seedet nummer 4 i starten. Hun fik den bedste resultat i puljen men måtte se sig slået af den stærke svensker Linn Løfmark, som var seedet nummer 1. Flot bronze medalje til Læticia.
 
I U17 tog Sol Grum-Schwensen guld! Sol vandt 5 udslagskamper mod dansker, svensker, englænder og russisk modstander.  En rigtig flot resultat!
 
Andre medaljer: Xiangtan Liu tog sølv i sit første stævne i U10, Krisztina Nørbæk tog sølv i veteran, Raffaelle Fiu Giugno tog bronze i U10 og Anna Belle Bonnet tog bronze i U12. Maxim Valeur blev 5 i U17, Clara Bonnet blev 6 i U12, Julius Sørensen blev 17 i U20, Raffaelle blev 15 i U12, Milo Boyer-Dræby blev 23 efter repechage i U14 og Magnus Hedegaard blev 30.
 
Stor tak til vores dommer Tor og Alexander! Og Tak til Mads for hans coaching i 6 konkurrencer der fandt sted samtidig. 
 
Alle resultater kan læses her og her. Der er også lagt video optagelser fra piste 1 on youtube for dag 1 og dag 2.
 
 
 
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk