Markedsplads

Klik her for at oprette en profil 
 
 
Emilia Borrye vandt guld ved dame kårde U20 Youth Nordic Mesterskab i Latvia i weekenden. Det var første stævne i sæsonen 2016-17 og første guld medalje. I start af turneringen var Emilia seedet nr 2 ud af 71 deltager fra hele norden, inkl. baltikum. Emilia var seedet nr 11 efter puljen efter 5 sejr og 1 nederlag. Hun vandt derefter sine 5 udslagskampe, herunder en klar sejr mod Karoliine Loit (nr 1 i Cadet Circuit) i runde af 8, Sandra Koblov fra Talinn i semifinalen og en 15-13 sejr i finalen mod åsa Linde. Augusta Spanger-Ries og Anne-Sofie Skaarup Jensen kom flot ud af puljerne men nåede ikke top 32. Alba Grassov nåede ikke top 64 denne gang.
Tobias Jeppesen fik sølv i U17 herre kårde. Det stod 14-14 i finalen! Så tæt på guld var Tobias efter en fantastisk turnering, hvor det blev til 5 sejr og en nederlag, både i puljen og i udslagskampe. Det var første Tobias første turnering siden han skiftede til Hellerup Fægte-klub. Det bliver sikkert til mange flere medaljer fremover.
 
I dame kårde U17, blev Anne-Sofie Skaarup Jensen nr 6. Anne-Sofie vandt alle kamper i puljen. Hun vandt derefter to udslagskampe, herunder en 15-14 sejr over Targamaara i runde af 16. Det var blevet til en top 16 placering i sidste week-end i EFC Cadet Circuit. En top 8 placering denne week-end. Fantastisk sæson start!
I U20 herre kårde, blev det til en 9 plads for Christian Linneman. Christian var seedet nr 3 efter puljen. Han vandt to udslagskampe men nåede ikke runde af 8 denne gang. Med tre sejre i puljen var Johannes seedet nr 45 i udslagskampe men tabte i runde af 64. Tobias Jeppsen, som fægtede i U20 dagen før hans U17 konkurrence, vandt to kamp i puljen.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk