Markedsplads

Klik her for at oprette en profilDer var kårde World Cup for senior herre i Buenos Aires i weekend. Frederik von der Osten nåede top 32 igen. Det giver 4 FIE points. Patrick og Troels kom i top 128 men tabte deres første udslagskampe i to tætte opgør. Det danske hold kunne ikke gentage succes fra Bern denne gang og endte nummer 19 efter en snævert nederlag til USA (45-44).
 
I Helsinki var der kårde Cadet Circuit. Igen nåede Anne Sofie Sjaarup Jensen top 16. Anne Sofie blev nummer 12, hendes bedste resultat til dato in en Cadet Circuit turnering, efter 4 sejre i puljen (mod en enkelt nederlag) og to sejre i udslagskampe og en nederlag mod Carmen-Lii Targamaa fra Estland, som tog sølv. Det lover godt for Copenhagen Cadet Circuit om 3 uger. 
Der var tre drenge fra HFK med til Helsinki. Puljen blev endestation for August Lindstrøm Jensen og Rasmus Weirup Gram (for hans første stævne efter flere måneder pause på grund af en skade). Med flere 5-4 nederlage var marginaler mod August og Rasmus. Tobias Jeppesen nåede udslagskamper med 4 sejr mod 2 nederlage. I runde af 64 vandt Tobias mod Chan fra Singapore. I runde af 32 var Spirin fra Rusland for stærk (han tog bronze i turneringen). Tobias blev nummer 29.
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk