Markedsplads

Klik her for at oprette en profil25 nationer til forrygende fægtestævne i Gentoftehallen

Weekenden står i fægtningens tegn, hvor Europas bedste ungdomsfægtere dystede. I alt 165 drenge, 128 piger og 45 hold fra 25 nationer dystede i Gentoftehallen.

Det er var 5. udgave af Copenhagen Cadet Circuit, som arrangeres af Dansk Fægte- Forbund og Hellerup Fægte-Klub. Stævnet er for både drenge og piger på den europæiske rangliste i alderen 15-17 år. De top 5 europæiske fægtere var til stede, Danmark stillede med 17 fægtere.

Hos drengene løb Titouan Chotin fra Frankrig med guldet, mens Ruslands Aizanat Murtazaeva vandt hos pigerne og Rusland vandt holdkonkurrencerne for både drenge og piger.

Borgmester Hans Toft overværede finalerne og uddelte præmier i selskab med Dansk Fægte-Forbunds formand, Jan Sylvest og Hellerup Fægte-Klubs formand, Lars Robl. De konstaterede, at den nybyggede Gentoftehal er en ideel kulisse for fægtning, da pladsforhold, akustik og lys var optimalt. Det var første gang, at stævnet foregik i Gentoftehallen.

Stævnet var en stor succes, ikke mindst takket være det talstærke fremmøde fra det meste af Europa, de frivillige fra Hellerup Fægte-Klub og staben fra Gentofte Sportspark.


  
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Denne side er drevet af Klubmodul.dk