Markedsplads

Klik her for at oprette en profilVM 2013

Så er vi snart ved at kunne gøre regnskab for dette års Senior VM i Budapest. Det er blevet til en række flotte resultater.
På Herre kårde fægtede drengene (Frederik von der osten, Troels Robl og Patrick Jørgensen) nogle gode puljer. Frederik vandt 4 ud af 6, Troels vandt 2 ud af 5 og Patrick vandt 4 ud af 6. Frederik var seedet 23 efter puljen og mødte polakken Michal Adamek, som han desværre tabte til 15-13 i en tæt kamp. Troels var seedet 104 og skulle møde den spanske fægter Pau Rosello, som han vandt over 15-7, derefter mødte Troels Vitali Sokolovski, som han desværre tabte til 15-13. Patrick var flyvende og var efter puljen seedet 48 og skulle i første kamp møde den romanske fægter Bertalan Arkosi, som han vandt over 15-9, derefter stod Patrick overfor en anden romansk fægter, denne gang Adrian Pop, som han også vandt over 15-13. Patrick havde dermed fægtede sig i top 64. Her skulle Patrick møde den rusiske fægter Anton Avdeev, som han desværre tabte til 15-10. Men en top 64 til VM er et utroligt flot resultat. Stort tillykke til Patrick.
På herre kårde hold slog drengene Brasilien 45-43 i en alt for tæt kamp, hvor de kom foran med 10 på et tidspunkt. Dagen efter var næste kamp mod USA, som de tabte til 45-36.

På damekårde fægtede Jannie Høtoft og Marie Donslund, begge vandt desværre ikke nogen kampe i puljen. På hold fægtede pigerne, sammen med Julie Bendixen (FKT), første kamp mod Romanien, som de også mødte i første kamp til EM. Desværre tabte de 14-35 denne gang. 

På Herre Fleuret fægtede Emil U. Andersen og Patrick Jørgensen. Patrick vandt én kamp i puljen og Emil vandt desværre ingen. Desværre gik ingen af drengene videre fra puljen.
Denne side er drevet af Klubmodul.dk