Markedsplads

Klik her for at oprette en profilFredag d. 22/9 rejser Emilia Borrye, Louise Wellmann Thomsen og Louise Donslund fra Hellerup Fægteklub  til Zrenjanin i Serbien sammen med kadet pige ungdomslandsholdet.

Der er tilmeldt 122 fægter fra 19 nationer hvor de 2 stærkeste nationer Italien og Rusland stiller med max antal tilladte deltager som er 20 fægter pr nation.

Emilia vandt alle sine kampe i den indledende runde og blev seedet nr. 5. Dette gav direkte adgang til top 64, hvor der blev fægtet til 15 point og direkte udslagningskampe. Emilia vandt alle sine udslagningskampe og når til kampen inden kvartfinalen, hvor hun skal møde en af de italienske landsholdsfægter, som vandt  guld på hold til EM i Budapest i foråret.

Elenora De Marchi fra Italien ligger nr. 6 på den internationale rangliste og noget af en mundfuld. Kampen bliver ekstrem tæt og ender desværre for Emilia 14-15. Men et nederlag som beviser, at det er små marginaler der mangler, for at nå helt til tops.

Emilia har i denne turnering vist, at hun har udviklet sig rigtig meget det sidste år og at hun godt kan være med helt i top blandt de bedste internationale ungdomsfægter i hendes kategori.

Emilia får en placering som nr. 9 og rykker op på en 8 plads på den internationale rangliste og bedste dansker.

Louise Donslund ender som nr. 45  næst bedste dansker, Louise Wellmann Thomsen ender som nr. 104.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk