Markedsplads

Klik her for at oprette en profilCopenhagen Cadet Circuit 2013

Dansk Fægte-Forbund og Hellerup Fægte-Klub inviterede igen i år til "Copenhagen Cadet Circuit" på kårde, som fandt sted på Kildegårds Privatskole i Hellerup i den forgangne weekend (7.-8.12.2013).

Stævnet var for kadet drenge og piger (U17) og indgår i den europæiske rangliste for kadetter 2013-2014. I år deltog 129 mandlige og 124 kvindelige kadetter – næsten 70 flere deltagere end ved samme stævne sidste år! I alt var 23 nationer repræsenteret.

Hellerup Fægte-Klub stod for arrangementet og var vært, og stævnet fandt som sagt sted på Kildegårds Privatskole i Hellerup, hvor pladsen godt nok var lidt trang, men atmosfæren god og deltagerne og publikum samt alle de mange hjælpere glade, tålmodige og venlige.

Fra Hellerup Fægte-Klub deltog 7 mandlige og 7 kvindelige fægtere med kampe hhv. lørdag og søndag. Og det var især blandt de kvindelige deltagere, at de rigtigt gode resultater blev opnået.

Ud af i alt 124 kvinder placerede de kvindelige fægtere fra Hellerup Fægte-Klub sig således:

En flot 5. plads blev det til for Emilia Borrye. Anne-Sofie Skaarup Jensen kom med sine bare 13 år og som fægter i en aldersgruppe over sig på en imponerende 11. plads, idet hun i en meget intens kamp endte med at tabe 15-14 til den serbiske Jovana Zivanovic, der skulle vise sig at blive dagens guldvinder.

Derudover kom Louise Donslund på en 27. plads, Louise Wellman Thomsen blev nr. 48, Sophie Bolwig kom på en 75. plads, Laeticia Jørgensen blev nr. 103 i rækken, og endelig fik Amalie Brems en 113. plads.

De mandlige fægtere fra Hellerup Fægte-Klub placerede sig således ud af i alt 129 fægtere af deres eget køn:

Alexander Brems på 44. pladsen, Christian Schack Linnemann på 54. pladsen, Mads Berg på 75. pladsen, Johannes Olsen lige efter på en 76. plads – og endelig de 3 unge fægtere (endnu ikke kadetter/U17, fægtede altså i en aldersgruppe over): Ulrik Dandanell Peters på 124. pladsen, August Lindström Jensen på 128. pladsen og Valdemar Gaardsted på en 129. plads.

Flot fægtet og kæmpet af alle – godt arrangeret af familien Brems m.fl. – flot indsats fra alle de frivillige hjælpere. Tillykke og en stor tak til alle!
Denne side er drevet af Klubmodul.dk