Markedsplads

Klik her for at oprette en profilTræningstider

 


 

Opdateret information vedr. træningsplan for sæson 2019-2020

I bestræbelsen på at give alle fægtere mulighed for individuel udvikling, er der ændret i opsætningen for træningen. Fægterne er i højere grad end tidligere delt ind i grupper – dels efter alder – dels efter niveau:
  • Børn 5-8 år
  • Børn 9-12 år
  • Unge 12-16 år
  • Voksen- og veteranfægtere
  • Elitefægtere
De enkelte træningspas vil fremadrettet være tilrettelagt efter den enkelte gruppes behov og niveau. Således gives der som udgangspunkt kun lektioner til den pågældende gruppe i disse træningspas.
 
Dette betyder ikke, at man ikke kan komme til fx bredde- og voksengruppens træningspas, selvom man er 15 år. Det betyder bare, at træningens tilrettelæggelse har udgangspunkt i bredde- og voksengruppens behov, og at man ikke kan forvente at kunne få lektion.
 

Men det er vigtigt, at man først og fremmest kommer til de træningspas, der passer til ens alder og niveau. Hvis man gerne vil træne mere, så tal med Sportschefen.

 
Der vil således være mulighed for individuel træning og lektioner frem til kl. 20.30 i aftentræningspassene. Når den skemalagte træning er færdig, er der adgang til fri fægtning frem til kl. 22.00 ugens første 4 dage mandag til torsdag. Fra og med oktober 2018 vil træningen den sidste fredag i måneden være åben for alle fægtere fra årgang 2005 og ældre med min. 2-3 års fægteerfaring.

Denne side er drevet af Klubmodul.dk