Markedsplads

Klik her for at oprette en profilStort TAK til alle de frivillige!

I stedet for at fejre 1. advent, var der fuld gang på pistene i Gentofte Sportspark den 1.-2. december, hvor HFK for 7. gang afholdt COPENHAGEN CADET CIRCUIT for U17-fægtere. Om lørdagen kæmpede 169 drenge og 127 piger i de individuelle konkurrencer og om søndagen var det tid til 36 drengehold og 22 pigehold.

Det var en travl weekend for alle frivillige, og der skal lyde et meget stort TAK! til alle, der hjalp med i løbet af weekenden og i tiden op til stævnet. HFK fik masser af ros for med hjælp fra Jon Willis fra England at styre stævnet, så kampene blev afviklet til tiden og uden forsinkelser.

HFK har hele vejen i gennem fået stor hjælp fra kommunen med lån af kommunens faciliteter, og det var helt gennemgående, at de gæstende fægtere er meget tilfredse med Gentofte Sportspark.

Til præmieoverrækkelsen om lørdagen kom borgmester Hans Toft forbi, og HFK var også begunstiget af sponsorstøtte fra modefirmaet Samsøe?Samsøe, Allstar og Liontouch, hvilket klubben er meget taknemmelig for.

13 danske drenge og 6 danske piger prøvede kræfter med et stærkt internationalt felt fra 22 nationer. Det blev til sekundære danske placeringer, men vigtig læring for de unge fægtere, hvoraf Kamma Fledelius, Natalja og Zarina Stiller, Ria Trudsø, Simon Qvistgaard, Sebastian Lomholt, Valdemar Christen og Alfred Diemer (HFK) kæmpede om få kvalifikationspoint til kadet EM/VM i henholdsvis Italien og Polen i starten af 2019.

Nicky Bækmand (HFK) blev bedst placerede danske dreng og blev derfor begavet med pokal og gavekort på 1.000 kr. af Fægtekunstens Venner – overrakt af Marianne Portved.

Allstar butikken kunne hjælpe fægtere, der fik afvist deres handske eller maske i kontrollen. En stakkels venstrehåndet russer havde mistet sin bagage, men HFK kunne udstyre ham med helt nye Allstar/HFK-sokker og små-svedigt fægtetøj fra HFK-salen med dansk rygmærke, og så var han flyvende.

Det kan altid anbefales, at man dobbeltchecker sin fægtetaske for at se om man har fået pakket alt sammen inden man begiver sig hjemover. Det glemte en englænder, så han forlod sin lækre Leon Paul jakke med kropsledning på stolerækkerne. Den er eftersendt og med hjælp fra PostNord har den unge fægter nu kunnet fejre jul i god stemning sammen med sine forældre, der slipper for at finansiere mere fægteudstyr.

HFK havde en café, hvor alle kunder kunne betjenes på dansk, engelsk, tysk, fransk eller spansk, så det gik også strygende. Mange tak til de frivillige for bagning af kage til salg i caféen.

Det Europæiske Fægteforbund sendte en observatør, der holder øje med at stævnet afvikles efter reglerne, og HFK vil arbejde hårdt for, at der også i sæsonen 2019-20 kommer et kårde Cadet Circuit til Danmark/DFF/HFK, fordi det er fantastisk mulighed for de hjemlige fægtere at få erfaring med international fægtning på en billig måde uden de store rejseomkostninger.

Venlig hilsen HFK-bestyrelsen

Denne side er drevet af Klubmodul.dk