Lån af fægteudstyr i klubben

Som begynder kan du låne alt udstyr af klubben i det første kvartal, du går til fægtning. Herefter forventes det, at du efterhånden anskaffer dig dit eget udstyr. Klubudstyr er forbeholdt klubbens begyndere.

Klubbens fægtetøj og våben er til kun låns. Efter endt brug skal alt udstyr altid hænges/lægges pænt og ordentligt på plads i skunkene i fægtesalens bagerste del, så udstyret er klar til, at andre kan bruge det. 

Klubbens udstyr må ingen omstændigheder fjernes fra Fægtesalen uden forudgående aftale med en instruktør.

Ødelagt udstyr skal erstattes. Såfremt et våben knækker, mens du fægter med det, har du pligt til at melde det til din instruktør, som vil sørge for, at du får tilsendt en regning. Dette gælder selv om du måske kun har brugt våbnet i et halvt minut. Da du skal betale op til 500 kr. i erstatning, kan det godt betale sig tidligt at købe sit eget våben - så er det jo kun dig, der bruger det, hvorved det holder længere.

Køb af fægteudstyr 

Ved at købe dit eget udstyr viser du både dig selv, din træner og klubben, at du går aktivt og seriøst ind for din sport.

Et komplet fægteudstyr består af fægtemaske, fægtejakke, fægtebukser, fægtehandske, våben og kropsledning. Som en del andet sportsudstyr ligger fægteudstyr i den dyre ende af skalaen. Et komplet fægteudstyr koster ca. kr. 5000.

Du kan læse mere om fægtetøjet på hjemmesiden under "Om Fægtning" - rul ned til afsnittet "Fægtetøj".

Der er mulighed for at købe fægteudstyr på salen hos Allstar-DanmarkVed køb af fægteudstyr fra Allstar-Danmark kan Hans von der Osten kontaktes på 20333944 eller hans@visiodan.dk.

Anbefalinger: 

  • Start med at købe et elektrisk våben og en kropsledning, da klubben ofte står svagest her m.h.t. udlån og bruger mange penge og arbejdskraft på reparationer af det elektriske udstyr. Desuden skal du betale op til 500kr. for at knække klubbens våben, som bruges af mange forskellige mennesker.
  • Når du købt disse ting, så er det på tide at overveje anskaffelse af fægtebukser, fordi klubben ikke ligger inde med mange bukser.
  • På videre sigt er det nu en gang også dejligst at have sin egen fægtehandske, maske og jakke, fremfor udstyr, som bruges af uden overdrivelser hundredvis af andre mennesker.
  • Til børn og unge anbefales det at købe fægtetøjet et par numre for stort, så man ikke skal investere i nyt tøj så ofte.
  • Husk altid at skrive navn i dit udstyr, så du kan finde det igen, hvis du glemmer det et sted.


Brugt fægteudstyr

Hvis du af forskellige grunde vokser fra dit fægtetøj eller hvis du (gud forbyde det) stopper med at fægte, så kan du sælge dit fægteudstyr til andre fægtere.

Der er altid medlemmer, som vil være interesserede i at købe noget udstyr, og især børnetøj er efterspurgt. Du er velkommen til at hænge et opslag på Fægtesalen, hvis du ønsker at sælge udstyr. Du har også mulighed for at købe og sælge brugt fægteudstyr i Facebookgruppen - Fægteudstyr. Køb og salg. Du kan også henvende dig i andre klubber.


Selvfølgelig kan du også forære dit aflagte udstyr til klubben. Du kan være sikker på, at mange vil få glæde af det. Henvend dig til cheftræneren. 

Som køber af brugt fægteudstyr bør du altid sikre dig, at udstyret lever op til de gældende sikkerhedsbestemmelser. 


Køb af klubtøj - t-shirts, træningsdragt o.lign. 

Vi anbefaler, at du først køber fægteudstyr, da det er det udstyr, du skal bruge for at kunne fægte.

Klubtøj er rart at have udover fægtetøjet, da det kan bruges, når vi ikke fægter. En klub-t-shirt giver for eksempel klubidentitet og en træningsdragt kan man bruge til træning, når man ikke fægter eller have udenpå sit fægtetøj, så man holder sig varm, når man ikke er i kamp.

Vi har outsourcet vores salg af klubtøj. Det kan købes hos firmaet "Sportyfied" på https://hfc.sportyfied.com/da/ Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram