Fornavn: Martine  Efternavn: Spanger-Ries, født 1997, fleuretfægter  

Jeg begyndte til fægtning, da jeg var 8 år (2006) i Fægteklubben Trekanten og skiftede så i Januar 2014, til Hellerup Fægte-Klub.  

 

 

Nuværende rolle 

Jeg er aktivt medlem i Hellerup Fægte-Klub. Jeg håber på at inspirere de yngre fægtere og fremstå som et godt forbillede, som ungdomstalentfægter.   

 

 

Bedste resultater  

2013: Tredobbelt Danmarksmester, senior, kadet (U17og junior (U20). Nummer 1 på den danske seniorrangliste for damefleuret. 

2013: Sølv ved de nordiske mesterskaber i kategorierne kadet (U17og junior (U20). 

2013: Junior World Cup (U20), Beograd, top 16. 

2013: VM 35. plads, junior (U20). 

2012: Sølv ved det europæiske kadet (U17) ranglistestævne i Manchester. 

2012: Sølv ved de nordiske mesterskaber i kategorien junior (U17).  

 

 

Udenfor fægtning 

Jeg går på Falkonergårdens Gymnasium på den samfundsfaglige linje. I min fritid kan jeg godt lide at være sammen med mine venner, tegne og selvfølgelig irritere min tvillingesøster Augusta  

 

 

Hvordan startede du til fægtning? 

Min mor begyndte til fægtningog et halvt år efter begyndte min storesøster (som nu er stoppet) og et halvt år senere begyndte Augusta og jeg. 

 
 

Hvad har du fået ud af fægtning? 

Jeg synes det er fedt at presse mig selv til stævner og træning. Desuden er det super hyggeligt at komme til træning, da det sociale i klubben fungerer godt. Fægtning har givet mig en god selvdisciplin. For eksempel har jeg lært at planlægge min hverdag. Der udover har fægtning lært mig, hvordan jeg skal forholde mig roligt under pressede situationer. Jeg rejser til en del internationale stævner, som givet mig mange venner i andre lande.   

Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram