Roland Schlosser

Jeg startede til fægtning i 1989 med en alder af 7 år i klubben FTS Dornbirn i Østrig, i den by hvor jeg er vokset op. Da jeg blev 18 flyttede jeg til Salzburg og skiftede til klubben AFC Salzburg. Jeg kom til HFK da jeg flyttede til Denmark i 2007. I perioden fra 2001 til 2009 var jeg så heldig at kunne dyrke fleuret fægtning professionelt, hvorefter først studiet og senere arbejde og familie tog overhånd.
 

Nuværende rolle

Siden 2012 har man ikke kunne se mig specielt meget i klubben. Jeg prøver at komme til træning så tit det nu kan lade sig gøre for ikke at miste kontakten helt. Om det nogensinde bliver til et comeback på internationalt plan må vise sig.

Bedste resultater

Med til OL i 2004, 2008, 2012, bedste resultat nr 15 (2008)
Nr 7 til VM 2003
Nr 3 til EM 2008
3 x nr 3 til WC
3 x Østrisk mester

Udenfor fægtning

Jeg har altid dyrket en masse andre sportsgrene, alt foran basketbold, men også volleyball og badminton. Ellers kan jeg lide god mad, både at lave og nyde.
Til dagligt arbejder jeg som softwareudvikler hos Edlund A/S, uddannelsesmæssigt har jeg en kandidat fra IT-Universitetet.

Hvordan startede du til fægtning?

Som nr fire i en flok af fem søskene virkede det naturligt at følge med de store. Da jeg var gammel nok til at tænke efter var det for sent, da var jeg allerede hooked.


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram